Leverbaar in talrijke variaties.

Hierbij wordt de praktische toepasbaarheid gecombineerd met een exclusief, modern design.
De onderdelen zijn uitsluitend vervaardigd uit hoogwaardige en duurzame materialen. Tevens bieden de uitval-zonneschermen een uitstekende bescherming tegen fel zonlicht en hoge buitentemperaturen.

  • In vele designs leverbaar.
  • Bedieningsgemak met Somfy zon- en windautomaat.
  • Uitermate geschikt voor o.a. scholen, bedrijven en kantoren

Kwaliteit en moderne vormgeving.

Het knikarm-scherm zorgt met z’n maximale uitval van 3 meter en een maximale breedte van 6 meter voor optimaal comfort op warme zomerdagen.

Deze stijlvolle knikarm-terrasschermen kenmerken zich in hoogwaardige kwaliteit, afwerking en moderne vormgeving. Het fraaie design doet open of gesloten geen afbreuk aan uw gevel.


Bedieningsgemak

Er zijn diversen vormen van bedieningsgemakken mogelijk.

SCHAKELAAR

De meest eenvoudige en heldere bedieningsmogelijkheid. Met een simpele druk op de knop doet het scherm wat u wilt. Helemaal uit of slechts een klein stukje.

VOLAUTOMATISCH

Als u kiest voor vol automatisch, dan wordt uw scherm bediend via sensoren. Is er zon, dan gaat uw scherm uit. Is er te veel wind of is de zon weer verdwenen, dan gaat het scherm vanzelf weer in. Zo wordt het doek goed beschermt en gaat het aantoonbaar langer mee.

APP READY

De motoren in de schermen zijn APP READY. Met de Somfy Connexoon io connect u uw scherm met uw wifi en kunt u het scherm op afstand bedienen met de Somfy app op uw telefoon.

Het juiste doek, maak het verschil.

Voor onze zonweringen worden doeken uit de beste weverijen gebruikt en u heeft keuze uit honderden verschillende dessins. .
Met ons stalenboek kunt u zich laten inspireren en verrassen door klassieke, stijlvolle en moderne kleurencombinaties.

Lang genieten van uw scherm.

Weer en wind heeft op ten duur invloed op de uitstraling van het doek.
Volautomatische bediening door zon- en windsensoren beschermt uw scherm beter en voorkomt schade door ongewenste weersinvloeden. U kunt ook uw scherm APP Ready maken! Zo kunt u op ieder gewenst moment, waar u ook bent met uw smartphone de zonwering bedienen.

Offerte aanvragen