Jaren genieten van de zon, door hoogwaardige kwaliteit.

De traditionele en nostalgische uitstraling van de markies verfraait uw woning en verhoogt tegelijkertijd het comfort
Een prettig binnenklimaat wordt gecreëerd zonder dat dit ten koste gaat van de uitstraling van uw woning. Sterker nog; niet zelden geeft een markies extra uitstraling aan uw woning! Dit is precies de reden waarom men al eeuwen voor ‘de moeder van alle zonweringen’ kiest. Het extra onderhoud van het hout nam men op de koop toe.

Wilde je dat niet, dan ging je voor aluminium. Daar werd je markies duurzamer van, maar direct veel minder mooi. Dankzij de gebruikte materialen behoort dit voorgoed tot het verleden. Onze markiezen combineren als enige markiezen het strakke uiterlijk van hout met de duurzaamheid van aluminium. Ga vol voor de uitstraling van uw gevel .


Aluminium markiezen

De klassieke uitstraling van de aluminium markiezin zorgen voor een traditionele sfeervolle vormgeving aan uw gevel.
Niet alleen zijn dit soort markiezen duurzaam, ze zijn tevens onderhoudsarm wat tevens zorgt voor een stukje gebruiksgemak.

  • Traditionele en nostalgische uitstraling
  • Beschermt tegen invallende zonlicht
  • Uitermate geschikt voor reclamedoeleinden. Door middel van o.a. belettering is uw bedrijf of winkel van grote afstand zichtbaar!

Houten markiezen

De traditionele en nostalgische uitstraling van de markies verfraait uw woning en verhoogd tegelijkertijd het comfort.
Een prettig binnenklimaat wordt gecreëerd zonder dat dit ten koste gaat van de uitstraling van uw woning. Sterker nog; niet zelden geeft een markies extra uitstraling aan uw woning!

Met drie verschillende modellen heeft u keuze uit meerdere oplossingen waardoor u een grotere uitval of juist een hogere doorloophoogte kunt realiseren. Met een grote diversiteit aan uitvoeringen is er een oplossing voor vrijwel alle ramen. Grote en kleine ramen krijgen een nostalgische uitstraling met markiezen.

Onze Markiezen zijn volledig naar uw wensen uitvoerbaar in de traditionele houten uitvoering of in een luxe aluminium uitvoering waardoor er minder onderhoud nodig is.

Renovatie

Gun uw oude markiezen een tweede ronde!
Als het doek vuil en versleten is en u denkt aan vervangen, dan is het "omdoeken" van uw oude markies vaak een slimme optie. Natuurlijk moet het houten latten frame nog van goede kwaliteit zijn. Na het schuren en schilderen wordt het frame voorzien van een nieuw doek, band, nagels en koord. Zo is uw markies weer als nieuw.

Het juiste doek...

MAAKT HET VERSCHIL!
Voor onze zonweringen worden doeken uit de beste weverijen gebruikt en u heeft keuze uit honderden verschillende dessins. Met ons stalenboek kunt u zich laten inspireren en verrassen door klassieke, stijlvolle en moderne kleurencombinaties.

Offerte aanvragen