Comfort met de beste materialen.

Voelt uw huis of kantoor soms als een broeikas?
Schiet de binnentemperatuur bij warm weer pijlsnel in het rood? Met screens houd je tot wel 90% warmte en zonlicht tegen. Effectiever kun jij je huis – én je hoofd – niet koel houden. Screens zijn vrijwel overal eenvoudig te monteren.

Een screen is een vlakhangende zonwering, waarbij het doek van boven naar beneden glijdt in geleidingsprofielen. De constructie is vergelijkbaar met die van rolluiken. Een screen neemt geen kostbare ruimte in. Je kan deze ook op lastige plekken monteren. Screens zijn goed bestand tegen wind. Het doek is standaard gemaakt van een met polyvinyl omhulde glasvezel.

Mensen kunnen overdag niet bij jou naar binnen kijken, maar jij kan wel naar buiten kijken.

Op maat volgens uw wensen

We maken de screens op maat, passend bij jouw persoonlijke wensen en bij de uitstraling van jouw huis.
Van 50 cm tot liefst 500 cm hoogte. En in breedtes van 50 tot liefst 500 cm . Met ronde of vierkante aluminium omkasting.

En in een standaardkleur of een exclusieve structuurlak. Met zeer ruime doekkeuze uit diverse A-merken. Elektrisch of handmatig te bedienen.

Screen bedieningen

Er zijn diversen vormen van bedieningsgemakken mogelijk.
Hoe wilt u graag uw screen bedienen: volledig geautomatiseerd of handmatig? Wij bieden u de keuze.

Energie-neutrale woningen

Nieuwbouw woningen in Nederland voldoen steeds vaker aan de huidige eisen.
De woning moet energie neutraal worden en dat betekend hoogwaardige isolatie, duurzaam geproduceerde warmte, slimme ventilatie en warmte terugwinning. Mechanische verkoeling, zoals bijvoorbeeld een airco past niet in het duurzame plaatje van de overheid.

Het effect is dat dit type woning langzaam oververhit kan raken. Met screen-zonwering kunt het binnenklimaat positief beïnvloeden.

Warmte blijft buiten en binnen is de temperatuur aangenaam.

Het juiste doek, maak het verschil.

Voor onze zonweringen worden doeken uit de beste weverijen gebruikt en u heeft keuze uit honderden verschillende dessins. .
Met ons stalenboek kunt u zich laten inspireren en verrassen door klassieke, stijlvolle en moderne kleurencombinaties.

Lang genieten van uw scherm.

Weer en wind heeft op ten duur invloed op de uitstraling van het doek.
Volautomatische bediening door zon- en windsensoren beschermt uw scherm beter en voorkomt schade door ongewenste weersinvloeden. U kunt ook uw screen APP Ready maken! Zo kunt u op ieder gewenst moment, waar u ook bent met uw smartphone de zonwering bedienen.

Offerte aanvragen